SÄKER SSL KRYPTERING
2020-07-27

Mest populära produkterna uttaget från 2020-07-27

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Pulsar Batteripack Stort EPS5 med 2 poäng, Workhorse Drovers Coat med 2 poäng, Thermacell Hölster med 1 poäng, Atlasworxs Slutstyckshandtag T3/ T3X med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Pulsar Batteripack Stort EPS5

Gå till produkt

Laddningsbart batteripack som passar till Pulsar samt Yukon digitala enheter som Digisight, Recon, Ranger, DFA75, Core FXD50, Digisight samt Quantum. EPS5 batteripacket används som komplement till de enheter som inte har en MicroUSB laddningsport men an rund sådan. Specifikationer:  Batteripacket monteras på en weaverskena eller picatinnyskena. Laddare för 220V medföljer samt även en adapter för 12V Styrkan på batteriet ses lätt genom att trycka på en knapp och man ser en indikeringsrad som lyses upp Detta är perfekt för dig som tycker att det är för dålig tid när man använder AA batterier. Sitter du och filmar eller observerar långa stunder är detta ett bra alternativ.   Tekniska Data: Batterityp: Li-Ion. Tid för att ladda fullt: ca 6 timmar. Varar i ca 20 timmar beroende på vilken enhet du använder den på. Skyddsklassifisering: IPX3. Kapacitet i mA: 5000. Användningstemperatur: -20 till +60 grader celsius. Storlek: 106x75x20mm. Vikt: 350g.

2. Workhorse Drovers Coat

Gå till produkt

Traditionell oljerock / trenchcoat En traditionell oljerock/trenchcoat. Tillverkad av 280 grams tyg som behandlats med Microwax för bästa förmåga att hålla dig torr och varm. Avtagbar cape samt stormkrage…

3. Thermacell Hölster

Gå till produkt

Hölstret passar till alla Thermacell MR150 och MR300. Fästes enkelt med ett clips i kläderna eller på en väska och underlättar användning av Thermacell i miljöer där det kan vara svårt att bära med sig apparaten. MR450 kommer färdig med bältesclip och behöver därför inget hölster. Med fickor för extra gaspatroner och refillmattor. Säljs i förpackning om ett hölster. Portabel och ljudlös; perfekt för camping, jakt, fiske mm. OBS! Endast fodral, myggenhet ingår ej.

4. Atlasworxs Slutstyckshandtag T3/ T3X

Gå till produkt

Detta slutstyckshandtag ersätter Tikka T3 standard handtag så att du kan montera Atlasworxs egna 'knoppar' -Tillverkad av rostfritt stål -Designad för att passa alla Atlasworxs Bolt Knoppar -Vikt 24 gram

5. Leupold VX Freedom 3-9x50 FireDot 30mm

Gå till produkt

Modellen 3-9 ger den perfekta förstoringen för mellan- och långväga engagemang och har vår egen FireDot-belysning, vilket ger skyttarna en ljus, intuitiv målsättning som inte går vilse under svagt ljus. Den nya VX-Freedom levererar den legendariska Leupold-prestanda och pålitlighet som jägare och skyttar har krävt i årtionden, i kombination med en mängd nya och förbättrade funktioner. VX-Freedom garanterar att jobbet görs varje gång. 1/4 MOA Finger Click 30mm Maintube 3: 1 Zoomförhållande Strömväljare med lätt grepp Snabbfokus okular FireDot Illumination Garanterat för livet Bestraffare testad Tryckknappbelysning Bakre fokalplan (RFP) Twilight Light Management System Ultralätt design Vattentät och dimtät

6. Byxa Pinewood Axis Pirsch Mossgrön UTFÖRSÄLJNING

Gå till produkt

Vidareutveckling av vår populära Pürsch byxa! Den perfekta slitstarka hybrid byxan för olika väderlekar. Nu är det inte längre svårt att klä sig praktiskt för en utedag som lovat fint väder. Byxan har membran upp på låret vilket håller dig torr från morgondagg, vått och högt gräs samt blöta buskar/grenar. Överdelen av byxan är utan membran vilket tillsammans med de öppningsbara extra ventilationsdragkedjorna ger mycket goda ventilationsmöjligheter och härlig komfort även vid riktigt varmt väder eller om man som hundförare går mycket. Rejäla förstärkningar på för slitage utsatta delar. Reglerbara benslut. Knivficka samt dubbla benfickor med dragkedja. Anti-glid band i midja. Sömmar tejpas ej på membranet. Yttertyg 100% polyester, förstärkningar 100% nylon. Vattenpelare: >10.000 mm Andas: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)

7. Pikétröja Pinewood Ramsey Coolmax Dam

Gå till produkt

Snabbtorkande och skrynkelfri pikétröja i Coolmax® tyg. 100% polyester. Finns i grön Storlek: XS-XXL Leveranstid: 2-4 dagar

8. Avignon Värme Sula

Gå till produkt

Avignon Värmesula är ett komplett värmepaket med stötdämpande och bekväm sula i polyester, foam och PU. Avignon Värmesulan har 3 värmenivåer 40, 50 och 60 grader. -3.7V 1800 mAh batterier integrerade i sulan -Styrs med enkel fjärrkontroll som ryms i fickan -Laddningskit med micro USB och väggkontakt -Värmesystem på undersidan av framfoten -Klipps framtill för rätt passform -Storlekar: S/M (35-40), L/XL (41-46) INSTRUKTION För att ladda dina sulor, koppla in bifogade micro-USB baktill på sulan och kontakten i vägguttaget. Sulorna är under laddning när de indikerar blinkande rött, övergår i orange och är fullt laddade när det blinkar grönt. När sulan är färdigladdad trycker man på ON-knappen (liten svart knapp) baktill på vardera sula för att de ska kunna ta emot signal från fjärrkontrollen. Sulan är nu i stand-by-läge och styrs med fjärrkontrollen. I stand-by-läge ger sulans led-lampa indikation om hur mycket batteri som är kvar. Grönt blinkande ljus 67-100 procent batteritid, orange ljus 34-66 procent och rött ljus 0-33 procent. Om sulan ligger still, slocknar lampan och går i sparläge. När sulan sätts i rörelse aktiveras den igen. Så länge ON-knappen är på, kan sulan alltid ta emot signal, även när den slutat blinka. Vid fullt laddat batteri kan sulan hålla sig i stand-by-läge i 27 dagar, innan batteriet är urladdat. SKÖTSEL OCH ANVÄNDNING 1. När sulan inte används, stäng av med ON/OFF- knappen baktill på sulan. 2. Sulan kan avtorkas med fuktig trasa. Ej maskintvätt eller annan mekanisk rengöring. 3. Lägg plant för att torkas. Ej i torktumlare, på element eller i torkskåp. 4. Se till att sulan är helt torr, innan värmen slås på igen. 5. För att använda maximal batteritid till värme. Värm upp sulan innan användning. Att hålla värmen, och inte värma upp när du redan är kall, ger längre värmetid. 6. Vid minus 10-15 grader, rekommenderas värmenivå MEDIUM/orange 50%. Vid lägre temperaturer använd HÖG/röd 100% under ca 5 minuter för ordentlig uppvärmning. Återgå sedan till LÅG/grön alternativt MEDUM/orange, beroende på vad som känns bra. Detta för att inte orsaka överhettning och/eller obehag. FÖRVARING OCH LADDNING 1. Det är viktigt att sulorna håller minst 25% laddning när de inte används. När de inte används är det bästa att ladda dem fullt. Detta för att säkerställa livslängden och kvalitet. 2. Förvaring i normal rumstemperatur.

9. Fischer Slaktyxa 800g

Gå till produkt

Produktbeskrivning: Fischer Slaktyxa 800g

10. Solpanel BC-02 till Åtelkamera

Gå till produkt

Solpanel och PowerBank Power Bank laddas genom solpanel om dagen och då kan den hålla åtelkameran vid liv och ladda mobiltelefon ,Surfplattan och andra elektroniska enheter på natten. Den är perfekt att användas för åtelkamera, då behöver du inte byta ut AA-batterier lika ofta. Otroligt slitstark enhet med överladdning och skydd mot avladdning BC-02 är vattentät / dammsäker och brandsäker Kabel mellan solpanel & kamera ingår (USB)